صفحه اصلی arrow اخبار روز ایران و جهان arrow میرکاظمی: هزینه‌ جاری 3 سال اخیر با 8 سال دولت قبل برابر است/ ایران زیرساخت‌ هسته‌ای را جمع می کند
 

تابلو اعلانات نت گشت..

نت گشت را home page خود کنيد

ابزارهای رایگان برای افزایش بازدید سایت و وبلاگ شما
کدهای زیبا سازی سایت و وبلاگ - ساعت های زیبا
فروش سایت و دامنه زیبا، رند و با سابقه ده ساله و رنک دار
درمان سرماخوردگی با روش درمان های گیاهی و غذایی در ایران و جهان
دانلود تقویم نجومی سال 1403
دانلود کتاب مجربات باقر
دانلود کتاب صوتی تاریخ امپراطوری هخامنشیان از کوروش تا اسکندر
دانلود کتاب صوتی اروپا در قرون وسطی
دانلود جزوه حقایقی درباره سنگ پادزهر
فروشگاه اینترنتی عصر قدیم

جستجو در سایت نت گشت و در کل سایت ها

دانلود تقویم نجومی 1403 - تقویم نجومی 1403 منجم باشی - تقویم نجومی حسین جانقربان 1403 - تقویم نجومی گلپایگانی 1403

دانلود رایگان کتاب صوتی خداوند الموت - نوشته پل آمیر - مترجم ذبیح الله منصوری


اهدای عضو یعنی اهدای زندگی

كاربران آنلاین

ما 14 میهمان آنلاین داریم
خبر خوان سایت نت گشت
RSS 2.0

ورود كاربر





هنوز ثبت نام نكرده اید؟ عضویت در سایت
به وب

معتمدآریا، کیانیان و پرستویی در فیلمی که پس از 4 سال اکران شد/ عکس
یك‌شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۰ ساعت ۰۶:۰۱ قبل‏ازظهر
  [جزئیات]...      بدل رزیتا غفاری رو می شناسید؟ + عکس
چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۴ ساعت ۰۶:۵۴ قبل‏ازظهر
  [جزئیات]...      تمرينات ورزشي مورالس و احمدي نژاد
پنج‌شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ساعت ۰۷:۴۴ قبل‏ازظهر
  [جزئیات]...      گلشیفته فراهانی اینبار در آغوش مرد عرب
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۵۹ قبل‏ازظهر
  [جزئیات]...      عکس هایی از آلینا کابائوا قهرمان ژیمیناستیک، همسر جدید پوتین
پنج‌شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۴۸ قبل‏ازظهر
  [جزئیات]...      

میرکاظمی: هزینه‌ جاری 3 سال اخیر با 8 سال دولت قبل برابر است/ ایران زیرساخت‌ هسته‌ای را جمع می کند

ارزیابی كاربر: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
ضعیف عالی 

مسعود میرکاظمی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به جمع‌بندی مذاکرات هسته‌ای ایران با 5+1 و توقع مردم برای حل مشکلات اقتصادی اظهار داشت: رئیس‌جمهور پیش از انتخابات گفتند چرخ سانتریفیوژ بچرخد، چرخ اقتصاد هم بچرخد و از همان نقطه توقعی در ذهن مردم شکل گرفت که با یک توافقنامه هسته‌ای همه مشکلات اقتصادی حل می‌شود.

وی ادامه داد: در حالی که واقعیت این نیست. واقعیت این است که حداکثر 20 تا 30 درصد از مشکلات کشور مربوط به تحریم است و 80 درصد از مشکلات به سیاست‌ها، ساختارها و شکل مدیریت دستگاه اجرایی برمی‌گردد. لذا اگر بخواهیم مشکل مردم را حل کنیم. نمی‌توانیم کار سیاسی کنیم. دولت باید به یک طرح تحولی بپردازد و برنامه داشته باشد.

** هزینه‌های جاری 3 سال دولت یازدهم با 8 سال دولت قبلی برابر است

عضو کمیسیون انرژی مجلس برهمین اساس خاطرنشان کرد: شاهدیم در دوسالی که دولت روی کار آمده، برنامه خاصی ندارد. یعنی می‌بینید هزینه‌های جاری وحشتناک بالا می‌رود. برداشت از صندوق توسعه ملی و حساب ذخیره ارزی انجام ‌می‌شود. رشد نقدینگی در 19 ماه اول دولت 300 هزار میلیارد تومان بوده. هزینه‌های جاری این 3 سال یعنی با احتساب سال 94 ، بیش از 440 هزار میلیارد تومان می‌شود. در حالی که هزینه جاری 8 سال دولت سابق 460 هزار میلیارد تومان بوده است.

میرکاظمی با تاکید براینکه این موضوع نگران کننده است، تصریح کرد: اینکه فکر کنیم 20 درصد مربوط به مشکلات تحریم‌ها جای 100 درصد مشکلات کشور را می‌گیرد و بعد برهمین اساس مردم را امیدوار کنیم و برنامه‌ای برای آن 80 درصد به شکل جدی نداشته باشیم، درست نیست.

** طبق گزارش مرکز پژوهش‌ها رشد اقتصادی 2 درصد است؛ نه بیشتر

"ممکن است دولت بگوید اصلاحاتی انجام دادم. اما آمار و ارقام این حرف را نمی‌زنند. براساس گزارش رسمی مرکز پژوهش‌ها رشد اقتصادی حداکثر به دو درصد می‌رسد. درحالی که دولت رشد اقتصادی را 3 و خورده‌ای درصد اعلام کرده است. مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارش دیگری اعداد و ارقام اعلامی دولت را نقد کرده که گزارش آن هم موجود است".

وی با بیان اینکه مردم کاهش تورم را حس نمی‌کنند و گرانی‌ها سرجای خود است، گفت: دولت معتقد است که تورم کاهش یافته اما متاسفانه تورم و رکود هنوز سرجای خود است. در حوزه صنعت و بخش‌های دیگر مثل مسکن رکود کاملا حس‌ می‌شود و با این شرایط مردم را به انتظار گذاشته‌اند و کار را متوقف کردند. صحبت‌ها و پیام‌های دولتمردان هم بیشتر به رکود کمک می‌کند تا به کاهش تورم.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: نکته مهم این است که نباید اجازه دهیم، رکود ادامه یابد. اینکه به بخش خصوصی بگوییم، صبر کن مسئله حل می‌شود. او هم دست روی دست می‌گذارد و کار بلند مدت انجام نمی‌دهد و دنبال کار تجاری زود بازده می‌رود. متاسفانه بانک‌ها هم این مسیر را می‌روند. برای ایجاد اشتغال و تولید وام نمی‌دهند اما اگر کسی بگوید، وثیقه دارم و وام 6 ماهه با سود 28 درصد می‌خواهم، به او سریع وام می‌دهند.

** دولت برای حل مشکلات اقتصادی باید برنامه تحولی داشته باشد

میرکاظمی برهمین اساس تاکید کرد: این موضوعات نشان می‌دهد که مشکل بیکاری و اشتغال با این فضا حل نمی‌شود. لذا نباید تنها به 20 درصد حل مشکلات اقتصادی با رفع تحریم‌ها بسنده کرد و باید برای 80 درصد باقیمانده نیز برنامه داشت.

وی با اشاره به مشکلات موجود در متن مذاکرات هسته‌ای گفت: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد، خطوط قرمز در برجام رعایت نشده است. ان‌شاءالله با تشکیل کمیسیون ویژه در مجلس این مطالب به دقت بررسی می‌شود چون صحبت‌های دولتمردان نشان می‌دهد که آنها تفسیر خودشان را از متن منتشر شده دارند و طرف غربی‌ها موضوعات دیگری را مطرح می‌کند.

** برخی خطوط قرمز در برجام رعایت نشده است

این نماینده مجلس با تاکید براینکه دولت باید متن برجام را به صورت لایحه به مجلس ارائه دهد تا کمیسیون ویژه روی این متن کار کند، اظهار داشت: بررسی‌های اولیه نمایندگان نشان می‌دهد که برخی خطوط قرمز مثل لغو تحریم‌ها و حق ایران برای انجام تحقیق و توسعه در متن رعایت نشده است. در برداشتن تحریم‌ها شرایط بسیار سختی گذاشتند. در مکانیزم ماشه برگرداندن تحریم‌ها بسیار سریع اتفاق می‌افتد. اگر آنها به تعهد خود عمل نکنند، ایران هیچ ابزاری برای اعمال فشار ندارد.

میرکاظمی یادآور شد: ایران در سال 82 و در دوران اصلاحات بکیار به صورت داوطلبانه تعلیق غنی‌سازی را پذیرفت و پس از اینکه طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرد، ایران تعلیق را شکست. یعنی تعلیق را ملغی کرد و گاز را مجددا به سانتریفیوژها تزریق کرد. از همینجا دعواها و تهدیدها از سوی اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها شروع شد. پس از آن قطعنامه‌ها یکی پس از دیگری علیه ایران صادر شد و اکنون به غلط این موضوع را به گردن دولت نهم می‌اندازند. در حالی که دعوا را در اصل دولت دولت اصلاحات در اواخر دوران خود شروع کرده بود.

" جالب است که در آن زمان ایران به تمام تعهدات خود عمل کرد. ولی آنها به هیچ کدام از تعهدات خود عمل نکردند. در کتابی که آقای روحانی در دوران مسئولیت خود در شورای امنیت ملی نوشته این موضوعات را قید کرده و در نامه‌ای که به البرادعی زده، توضیح داده که ما تعلیق را انجام دادیم. پروتکل الحاقی را پذیرفتیم. بازرسی‌های بیش از پروتکل را پذیرفتیم. بازدید از مراکز نظامی انجام شد. زنجیره سانتریفیوژ را تعطیل کردیم. بعد می‌گوید حتی اروپایی‌ها حاضر نشدند، قول‌هایی که دادند را بررسی کنند".

وی تاکید کرد: وقتی طرف مقابل اینگونه است، وقتی به عراق و قول می‌دهند و عمل نمی‌کنند، به غزه در مورد آتش بس قول‌هایی دادند و عمل نکردند. در قطعنامه 598 تعهداتی به ایران دادند، فقط آتش بس را پذیرفتند و به بقیه قول‌های خود عمل نکردند. سؤال اینجاست آمریکا در توافق ژنو قرار بود، چه کاری انجام دهد؟ چند درصد آن را به موقع انجام داد یا اصلا انجام داد؟ اینها سؤالاتی است که مطرح است. چه ضمانتی وجود دارد که به تعهداتش عمل کند.

** قرار است ایران زیرساخت‌های هسته‌ای خود را جمع کند

عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه سخنان خود تصریح کرد: امروز بحث قطع تزریق گاز به سانتریفیوژ مطرح نیست. قرار است ایران زیرساخت‌های هسته‌ای خود را جمع کند. یعنی طبق توافقی که شده باید تعداد سانتریفیوژها را کم کند و مابقی را جمع‌کرده و در انبار نگهداری کند. وقتی زیرساخت‌ها را جمع کند، بازگرداندن آنها و برگرداندن دانشمندان به نقطه قبلی مشکل است. وقتی یک مدت دانشمند را بیکار نگه‌دارید، بعید است بتوانید حفظش کنید و به راحتی به نقطه قبل برگردانید.

میرکاظمی در پایان اضافه کرد: همه اینها برای کشور هزینه است چراکه بازگرداندن زیرساخت‌ها 3 تا 4 سال طول می‌کشد اما برای آنها یک خط است و کافی است که ابلاغ کنند تا تحریم‌ها مجددا برگردند. قضیه امروز با قضیه سال 82 متفاوت است. دشمن و طرف مذاکره همان قبلی است اما شکل توافق که انجام شده با قبل فرق دارد و بازگشت به نقطه قبل از توافق برای ما هزینه دارد.

1 نظر

بازدید كننده
سعید
سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۱ بعدازظهر
خدا خودش به ما کمک کنه . اگر غافل بشیم این آقایون به ظاهر اصلاح طلب کشورو به باد فنا خواهند داد.
ارسال یك نظر


هجی كردن هجی كردن

آموزش زبان  دیالوگ

آخرین مطالب