صفحه اصلی arrow مطالب جالب و متنوع arrow همه زنان کابینه احمدی نژاد
 

تابلو اعلانات نت گشت..

نت گشت را home page خود کنيد

ابزارهای رایگان برای افزایش بازدید سایت و وبلاگ شما
کدهای زیبا سازی سایت و وبلاگ - ساعت های زیبا
فروش سایت و دامنه زیبا، رند و با سابقه ده ساله و رنک دار
درمان سرماخوردگی با روش درمان های گیاهی و غذایی در ایران و جهان
دانلود تقویم نجومی سال 1403
دانلود کتاب مجربات باقر
دانلود کتاب صوتی تاریخ امپراطوری هخامنشیان از کوروش تا اسکندر
دانلود کتاب صوتی اروپا در قرون وسطی
دانلود جزوه حقایقی درباره سنگ پادزهر
فروشگاه اینترنتی عصر قدیم

جستجو در سایت نت گشت و در کل سایت ها

دانلود تقویم نجومی 1403 - تقویم نجومی 1403 منجم باشی - تقویم نجومی حسین جانقربان 1403 - تقویم نجومی گلپایگانی 1403

دانلود رایگان کتاب صوتی خداوند الموت - نوشته پل آمیر - مترجم ذبیح الله منصوری


اهدای عضو یعنی اهدای زندگی

كاربران آنلاین

ما 13 میهمان آنلاین داریم
خبر خوان سایت نت گشت
RSS 2.0

ورود كاربر





هنوز ثبت نام نكرده اید؟ عضویت در سایت
به وب

گریم متفاوت الناز شاکردوست در فیلم + عکس
شنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۰ ساعت ۰۴:۱۳ قبل‏ازظهر
  [جزئیات]...      علیرضا قربانی با ارکستر سمفونی اوراسیا به رهبری فرنوش بهزاد در لندن
چهارشنبه ۰۷ تیر ۱۳۹۱ ساعت ۰۱:۴۵ قبل‏ازظهر
  [جزئیات]...      نیلوفر پارسا هم مانکن شد
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۱:۱۰ قبل‏ازظهر
  [جزئیات]...      یهویی شب تولد الیکا عبدالرزاقی و امین زندگانی
دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۲۰ قبل‏ازظهر
  [جزئیات]...      افتتاحیه فروشگاه آجیل و شیرینی مهران غفوریان
شنبه ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۰۱:۴۹ قبل‏ازظهر
  [جزئیات]...      

همه زنان کابینه احمدی نژاد

ارزیابی كاربر: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
ضعیف عالی 

گروه سیاسی مشرق؛ موضوع ورود زنان به ورزشگاه ها با دستور احمدی نژاد، معرفی سه زن به مجلس برای تصدی پست وزارت در دولت نهم و انتصاب مشاوران خانم برای رییس جمهور از جمله مواردی است که تاکنون نان حاشیه را به سفره رییس جمهور و دولت آورد.

 

در این میان البته احمدی نژاد بارها و به ویژه از ابتدای دولت دهم نشان داده که اعتقاد قاطعی به استفاده از زنان در مناصب اجرایی دارد و اگر مجلس شورای اسلامی با ترمز "عدم رای اعتماد به وزرای زن" سرعت رییس جمهور را نگرفته بود هم اکنون شاهد حضور 4 وزیر زن در کابینه دهم بودیم.

 

اما انتشار خبری در رسانه ها بار دیگر مساله انتصاب مدیر اجرایی خانم را در کانون توجه قرار داد. « خیالتان راحت، حکم استانداری البرز در جیب من است» البته برای هر مخاطبی سخت خواهد بود که متوجه شود گوینده این جمله یک خانم است. خانمی که پس از نرسیدن به مجلس نهم خیال خود را از استانداری البرز راحت می خواند.

 

وی با بیان این مطلب در میان هواداران خود به آنها اطمینان داده که این سمت اجرایی برای وی خواهد بود و به نظر می رسد که وی با اطمینان از علاقه احمدی نژاد به مشارکت دادن زنان در امور اجرایی، به هوادارن خود چنین وعده ای داده است.

 

حال باید دید که آیا سرنوشت این حکم که در جیب استاندار احتمالی و آینده البرز قرار دارد، خانم دیگری را به دولت احمدی نژاد می رساند و یا باز شاهد بازخوردهایی از سوی مسوولان و حتی علما خواهیم بود، آنهم در شرایطی که استان البرز (کرج سابق) به تازگی از تهران جدا شده و نیازمند کار شبانه روزی برای پیشبرد مسائل خود است.

 

اما نگاهی به روند تصمیمات دولت های نهم و دهم درباره زنان نشان داده که تصمیمات احمدی نژاد درباره زنان همواره با حاشیه هایی همراه بوده است.

 

جنجالی ترین دستور احمدی نژاد درباره زنان

پیشنهاد احمدی نژاد به رییس سازمان تربیت بدنی بسیار واضح بود « شرایط حضور زنان در ورزشگاه ها و مسابقات ورزشی را فراهم کنید»

 

با منتشر شدن خبر تصمیم سازمان تربیت بدنی برای عملی کردن این پیشنهاد رییس جمهور واکنش ها و فتاوای علما در اعتراض به این تصمیم آغاز شد. مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی یکی از اولین مراجعی بود که در مقابل این پیشنهاد موضع گرفت. وی ضمن جایز نداستن حضور زنان در محل هایی که بی اختلاط وجود دارد در پاسخ به سوالی در مورد حضور بانوان در ورزشگاه فتوا داد: « اولاً از نظر فقهي روشن است كه نظر زن به بدن مرد حتي بدون لذت و ريبه جايز نيست و ثانياً از مسائلي كه اسلام روي آن تكيه فراوان دارد عدم اختلاط زن و مرد است و ملاحظه شده است كه اختلاط در جوامع غربي و متأسفانه در برخي نهادهاي داخلي چه مفاسد فراواني به دنبال داشته است. بنا براين شركت بانوان در مكانهاي عمومي ورزشي كه همراه با اختلاط است به هيچ وجه جايز نيست.»

 

در ادامه نیز مراجع و علمای دیگری نیز به این پیشنهاد واکنش نشان داده و احمدی نژاد را از این تصمیم منع کردند. آيتالله نوري همداني ضمن جایز نداستن حضور زنان در ورزشگاه ها، گفت: «انتظار ميرود در اين قبيل جريانها رئيس جمهوري محترم با حوزههاي علميه و علماي اسلام مشورت به عمل آورد»


آيت الله مصباح يزدي که یکی از حامیان جدی احمدی نژاد محسوب می شد نيز اعتراض شديد خود را نسبت به دستور رئيس جمهور مبني بر حضور بانوان در استاديومهاي ورزشي اعلام كرد.


جلالي، مسئول دفتر آيت الله مصباح يزدي، با اعلام اين مطلب گفت:« اين تذكر توسط دو نفر به صورت شفاهي به رئيس جمهوري منتقل شد و حضرت آيت الله مصباح يزدي فرمودند من به وظيفه شرعي خود عمل كردم و هركس هر طور كه وظيفه شرعي خود ميداند، عمل كند.»

 

آيت الله العظمي مكارم شيرازي، آيت الله العظمي ميرزا جواد تبريزي، آيتالله العظمي صافي گلپايگاني از دیگر مراجعی مراجع تقليدي بودند كه طي فتاوا و سخنرانيهاي مختلف اعتراض خود را نسبت به دستور رئيس جمهور اعلام كردند.

 

البته این طرح در مجلس شورای اسلامی نیز موافقان و مخالفانی داشت. نمایندگانی ماننده کوچک زاده، فلاحت پیشه و ... این دستور رییس جمهور را قانونی خوانده و از آن حمایت کردند. در صف مخالفان نیز بیشتر روحانیون مجلس و البته چهره هایی نظیر احمد توکلی قرار داشتند. حجت الاسلام رهبر رییس فراکسیون روحانیون مجلس، میرتاج الدینی نماینده آن زمان مجلس و معاون پارلمانی فعلی احمدی نژاد از جمله کسانی بودند ضمن شتاب زده دانستن این دستور انتقادهایی به آن داشتند.

 

اما موج اعتراض ها به پیشنهاد رییس جمهور آنچنان سنگین بود که سخنگوی دولت مجبور شد با برگزاری نشستی خبری کار را تمام کند. غلامحسین الهام، سخنگوی دولت در مورد حضور بانوان در ورزشگاه ها گفت: حضرت آیت الله خامنه ای، مقام معظم رهبری، در طی دستوری، خواستند تا در این خصوص، نظر مراجع تأمین شود و این تصمیم مورد تجدید نظر قرار گیرد.

 

سخنگوی دولت نهم افزود:در پی این دستور، دکتر محمود احمدی نژاد، رییس جمهوری، تأکید کرده است که در این زمینه طبق نظر رهبری عمل خواهد شد.

 

بعد از این دستور، احمدی نژاد تا مدت دستور جنجالی دیگری درباره زنان صادر نکرد و تنها در سال 87 و در یک محفل دانشجویی به شبهاتی درباره حضور زنان در ورزشگاه ها پاسخ داد که با انتشار این سخنان مجددا تعدادی از علما به ان واکنش نشان دادند ولی یا این وجود اظهارات احمدی نژاد در سال 87 نتوانست جرقه اعتراض های مجدد را بزند.

 

روزهای داغ کابینه دهم، زنان در راه کابینه

 

پس از برگزاری انتخابات دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری موضوع تشکیل کابینه دهم مورد توجه رسانه ها قرار گرفت. در اوائل مرداد 88 زمزمه هایی تائید نشده مبنی بر احتمال معرفی چند خانم به عنوان وزیر به گوش رسید.

 

ولی رییس جمهور در 25 مرداد و اوج گرمای تابستان داغ 88 بر صفحه تلویزیون حاضر شد و از دو زن را برای وزارتخانه های رفاه و تامین اجتماعی و مرضیه وحید دستجردی برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نام برد و البته در روزهای آینده نیز نام سوسن کشاورز را برای تصدی پست وزارت آموزش و پرورش، به این لیست اضافه کرد.

 

احمدی نژاد برای این معرفی نیز توجیح جالبی داشت. رییس جمهور تصریح کرد که «از 313 یار امام زمان (عج) 50 نفر زن هستند».

معرفی وزرای زن نیز بازخوردهای مثبت و منفی را همراه بود. برخی مخالفان موضوع عدم اطاعت پذیری مردان از زنان را یادآور می شدند و برخی دیگر نظیر حجت الاسلام رهبر نماینده اصفهان در مجلس از عدم علاقه مراجع تقلید برای انتصاب وزیر زن خبر می دادند.

 

در این میان روحانیون حامی احمدی نژاد هم ار قافله انتقاد عقب نماندند. آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد با بیان اینکه می گویند ۵۰ نفر از ۳۱۳ یار امام زمان (عج) زن هستند، گفت: شایعه در اطراف موضوع امام عصر (عج) زیاد است اما در همه روایات پیرامون این موضع آمده است که این ۳۱۳ نفر مرد هستند و باید در این زمینه به علما مراجعه کرد.

 

در ادامه آیت الله سید یوسف طباطبائی‌نژاد اما جمعه اصفهان نیز از توجیهات رئیس‌جمهور برای انتخاب وزیر زن انتقاد کرد. وی همچنین تصریح کرد: به نظر من مجلس باید به برخی از وزاری پیشنهادی احمدی ‌نژاد رای ندهد.

 

البته برخی کارشناسان نیز دلیل مخالفت خود با معرفی افرادی نظیر سوسن کشاور به عنوان وزیر آموزش و پرورش را داشتن تحصیلات غیر مرتبط و عدم برخورداری از سوابق اجرایی لازم عنوان می کردند.

 

اما به هرحال مجلس شورای اسلامی به دو وزیر زن پیشنهادی احمدی نژاد کارت قرمز داد و تنها مرضیه وحید دستجردی آنهم به دلیل حمایت های دکتر مرندی رییس کمیسیون بهداشت مجلس و به لطف چندین دوره نمایندگی در مجلس، توانست راهی ساختمان وزارت بهداشت شود.

 

البته این پایان ماجرای وزرای زن نبود. احمدی نژاد بار دیگر برای تصدی پست وزارت آموزش و پرورش به سراغ خانم فاطمه آلیا از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و از حامیان سرسخت خود رفت ولی انگار این بار هم مجلس قصد کوتاه آمدن نداشت و در نهایت رییس جمهور با اصرار علما و نمایندگان مجلس طی نامه ای به لاریجانی رییس مجلس، نامه پیشین خود مبنی بر معرفی فاطمه آلیا به عنوان وزیر پیشنهادی برای وزارت آموزش و پرورش را پس گرفت.

 

زنانی که جای مردان را گرفتند

 

با پایان جنجال ها بر سر انتخاب وزاری کابینه، محمود احمدی نژاد با آرامش خاطر بیشتر زنان دیگری را برای گماردن بر مناصب اجرایی برگزید. بانوانی که توانستند تا معاونت رییس جمهور پیش رفته و گاهی نیز جایگزین مردان در کابینه دهم شدند. البته تمام این انتصاب ها نیز به نتیجه مطلوب احمدی نژاد نرسید.

 

نام

مسوولیت

مسوول قبلی

سوابق

روند انتصاب

1

مرضیه وحید دستجردی

 

 

وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

 

 

کامران باقری لنکرانی

-‎‌ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی دوره چهارم و پنجم/ متخصص جراحی زنان و زایمان/ دکترای عمومی پزشکی/ عضو شورای سیاست‌گذاری وزارت بهداشت/

به عنوان اولین وزیر زن از سوی احمدی نژاد/ موافقت نمایندگان با حضور دستجردی در وزارت بهداشت

2

فاطمه بداغی

معاونت حقوقی رییس جمهور

محمدرضا رحیمی

کارشناس رشته الهیات (فلسفه و کلام اسلامی(/کارشناس رشته حقوق قضایی/ کارشناسی ارشد و دکترا حقوق خصوصی/ مشاوره قضایی در حوزه ریاست قوه‌قضائیه/ نمایندگی قوه قضائیه در شورای فرهنگی اجتماعی زنان

جدا سازی معاونت حقوقی ریاست جمهوری از معاونت پارلمانی/ ایجاد معاونت حقوقی رئیس جمهور/ صدور حکم انتصاب بداغی به عنوان معاون حقوقی رئیس جمهوری از سوی احمدی نژاد

3

نسرین سلطان خواه

 

معاون علمی، فناوری رییس جمهور

 

صادق واعظ زاده

کارشناسی ارشد و دکترای ریاضیات از دانشگاه صنعتی شریف/ عضو هیئت علمی و هیئت امنای دانشگاه الزهرا/ مشاور رییس جمهور و رییس مرکز امور زنان و خانواده

ترک سمت ریاست مرکز زنان و امور خانواده در آغاز دولت نهم/ حضور در شورای شهر/ حضور در جلسات تبلیغاتی احمدی نژاد برای دولت دهم/ حضور در دولت دهم با معاون علمی و فن‌آوری رئیس جمهوری

4

فرحناز ترکستانی

(وی به این سمت نرسید)

معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی جوانان

 

مهرداد بذرپاش

متخصص بیماریهای زنان و زایمان/ معاون دانشجویی و فرهنگی و رئیس مرکز امور دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت

صدور حکم انتصاب ترکستانی برای ریاست سازمان ملی جوانان از سوی رئیس جمهور/ ایجاد حاشیه های ۱۰ روز برای انتصاب این سمت/ رد ریاست سازمان ملی جوانان از سوی ترکستانی به دلیل کسالت

5

فاطمه آجرلو

(وی با عدم رای اعتماد مجلس روبرو شد)

وزارت رفاه و تامین اجتماعی

عبدالرضا مصری

مردم کرج در مجلس هفتم و هشتم/ فوق لیسانس روانشناسی شخصیت/ کارشناسی روانشناسی بالینی/

معرفی به عنوان اولین وزیر زن وزارت رفاه و تأمین اجتماعی از سوی رئیس دولت دهم/ رأی منفی مجلس به سکانداری آجرلو بر وزارت رفاه

6

سوسن کشاورز

(وی با عدم رای اعتماد مجلس روبرو شد)

وزارت آموزش و پرورش

علیرضا علی احمدی

کارشناس علوم اقتصادی/ کارشناس ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش/ دکترای فلسفه تعلیم و تربیت/ رئیس اداره پژوهش دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس

معرفی به عنوان وزیر آموزش و پرورش دولت دهم/ رأی منفی مجلس به سوسن کشاورز

7

آزاده اردکانی

موزه ملی

حمیدرضا مهراندیش

کارشناس میکروبیولوژی/ مدیر مسئول مرکز اطلاع‌رسانی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (میراث آریا(

انتصاب به عنوان معاون موزه ملی/ قرار گرفتن در جایگاه رئیس موزه ملی بعد گذشت ۲۰ روز از سمت معاونت در بهمن ماه سال۸۸/ بازداشت شدن در جریان بازداشت افراد وابسته به جریان انحرافی در اوایل سال ۹۰/ برکناری از ریاست موزه ملی در تیرماه سال ۹۰

حال باید دید آیا موضوع انتصاب یک استاندار زن برای استانی جوان، بار دیگر می تواند هیاهوها را زنده کرده و حاشیه دیگری را برای دولت احمدی نژاد دست و پا کند

آموزش زبان  دیالوگ

آخرین مطالب